Tigersås Följ Oss på Instagram Vår YouTube Kanal Gilla Oss på Facebook Hickory Liquid Smoke Bullfighter Sjögräsnudlar Chicken Wing Magic Pepper Tony Chachere's BBQ Magic Sakura GoChuJang Shirataki Panko Sesamfrön
Bloody Mary
(1 person)

1 st selleristång
4 cl vodka
12 cl tomatjuice
1 stänk citronjuice
2 stänk Tennessee Sunshine
2 stänk Wine & Pepper Worchestershire Sauce
1 stänk Angostura bitter
sellerisalt efter smak
Nymalen svartpeppar
Is

Fyll ett glas med lite is, vodka och hälften av tomatjuicen.
Blanda i sellerisalt, citron, Tennessee, Wine&Pepper och angostura.
Rör om och häll på resten av tomatjuicen.
Toppa av med nymald svartpeppar och ställ i en selleristång.

 

Klyftpotatis Cajun Style
(4 port)

800 g klyftad potatis
1/2 dl matolja
2-3 msk Cajun Seasoning

Blanchera potatisen i kokande vatten i 5 minuter.
Slå av vattnet och torka av potatisen.
Ställ klyftorna på en plåt och pudra på med Cajun Seasoning.
Droppa olja över potatisen och rosta klyftorna i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter eller tills potatisen är gyllenbrun.

 

Morotssoppa med klös
(6 port)

4 st grovhackade morötter
1 st grovhackad gul lök
½ finhackad urkärnad chilifrukt
2 st kycklingbuljongtärning
8 dl vatten
3 msk Tiger Sauce
1 st krossad vitlökklyfta
3 dl matlagningsgrädde
färska örter

Hetta upp en kastrull med lite olja.
Häll i morötter, lök och chili, bryn i 1 minut.
Tillsätt buljong och vatten.
Låt koka i 10 minuter eller till morötterna blivit mjuka.
Häll i grädde och vitlök.
Låt koka ytterligare ett par minuter.
Häll i Tiger Saucen.
Mixa soppan med en stavmixer.
Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite socker.
Tillsätt till sist de hackade örterna.
Servera med Tiger krutonger.

 

Southern Beans

1 burk (400g) vita bönor i tomatsås
1 msk Liquid Smoke
1 msk Tennessee Sunshine

Blanda samman alla ingredienserna i en kastrull.
Sjud på svag värme i 5 minuter.

 

Texas Beans
(2 port)

1 brk vita bönor i tomatsås
1 liten gul lök, finhackad
1 tsk olja
1 st krossad vitlöksklyfta
1 msk farinsocker
1 msk Woodys BBQ Cook-in Concentrate

Bryn den finhackade löken i en kastrull med olja.
Häll i bönor, farinsocker, vitlök och till sist Woodys BBQ Concentrate.
Sjud på svag värme i ca 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.

 

Tigerkrutonger
(4 port)

10 skivor vitt bröd
1/2 dl olivolja
2 msk Tiger Sauce
3 msk färskriven parmesan

Skär brödet i tärningar.
Blanda ihop olivolja, Tiger Sauce och parmesan.
Lägg i brödtärningarna och blanda väl.
Rosta i ugn tills krutongerna är gyllenbruna.
Servera krutongerna i en soppa eller sallad.
 

Zucchini Hash brown with Haloumi and Tennessee Dip
(4 port)

300 g zucchini
½ dl finhackad vårlök
200 g haloumiost
30 g vetemjöl
2 st ägg
1 tsk Tennessee Sunshine
salt/peppar efter smak

Riv zucchinin på ett rivjärn och krama ur all vätska. Riv även haloumiosten.
Blanda samman alla ingredienserna till en jämn smet. Forma till plättar och stek med lite smör i en stekpanna.
Servera med en klick med kall Tennessee dipp.

 

     
     

Bulliard's Louisiana Nellie & Joe's Mezap Sakura Risberg Flower Brand Koreasortiment Rajah Koningsvogel Lee Kum Kee TryMe Chef Paul Tony Chachere Squid Brand Mae Ploy
Send Us an E-mail