Tigersås Följ Oss på Instagram Vår YouTube Kanal Gilla Oss på Facebook Hickory Liquid Smoke Bullfighter Sjögräsnudlar Chicken Wing Magic Pepper Tony Chachere's BBQ Magic Sakura GoChuJang Shirataki Panko Sesamfrön
Bullfighter Burger
(4 port)

600 g köttfärs
4 msk Bullfighter Sauce
1 tsk Liquid Smoke
1/2 dl finhackad vårlök
1 krossad vitlöksklyfta
1/2 dl öl
salt och nymald svartpeppar

Lägg köttfärsen och alla ingredienser i en bunke och blanda väl.
Salta och peppra och forma till hamburgare.

 

Cajun Minced Beef
(4 port)

600 gram köttfärs
1 ägg
1 finhackad gul lök
1 msk Cajun Seasoning
2 msk Wine and Pepper Worcestershire Sauce
½ dl öl
Bambuspett

Blötlägg bambuspetten.
Blanda ihop alla ingredienserna i en bunke.
Forma till små avlånga biffar och trä dem på bambuspett.
Grilla spetten gyllenbruna på alla sidor.
Servera i ett Pitabröd med sallad, tomat och Tiger Dipp.

 

Cajun Soup
(6 port)

500 g köttfärs
1 st gul lök
2 msk tomatpuré
2 st paprikor
3 klyftor vitlök
2 tsk Cajun Seasoning
300 g blandade bönor(kokta)
10 dl köttbuljong
3 msk Cajun Sunshine
1,5 dl riven cheddarost

Bryn köttfärsen och löken tillsammans med tomatpurén.
Hacka inte sönder köttfärsen helt utan låt det vara lite bitar.
Skär paprikan i mindre bitar och tillsätt tillsammans med vitlöken.
Krydda med Cajun Seasoning och häll på köttbuljongen.
Tillsätt de kokta bönorna och låt allt koka försiktigt i 10 min.
Smaka av med salt eventuellt lite mer Cajun Sunshine.
Servera med riven cheddar, en klick gräddfil och nachoschips.

 

Devil Habanero Wings
(4 port)

1 kg kycklingvingar
2 msk olivolja
1 st finhackad gul lök
4 st krossade vitlöksklyftor
400 g passerade tomater
1 tsk torkade chiliflingor
1/2 dl brunt farinsocker
3 msk Yucatan Habanero Sauce

Stek vingarna i ugnen i 175 grader i 20 minuter.
Fräs lök och vitlök mjuk i lite olivolja.
Blanda i tomat, chili och farinsocker, sjud i ca 20 minuter.
Blanda i Yucatan Habanero och rör om. Lägg i de stekta vingarna och låt de dra i ca 5 minuter.
Servera vingarna med varm sås och klyftpotatis.

Tips!
Byt ut vingarna mot 600 g kycklingfilé eller laxkotlett.
 

Hickory Ribs
(4 port)

600 g kamben (baby back ribs) eller tunna revben
1 gul lök delad i klyftor
1 dl Hickory Liquid Smoke
10 dl vatten
1 flaska Tiger Sauce

Koka upp vattnet och tillsätt Liquid Smoke.
Lägg i löken och revbenen.
Sjud under lock i ca 45 minuter.
Tag upp revbenen och låt dem svalna.
Marinera revbenen med Tigersås och låt dem vila i kylen 1 timme.
Lägg revbenen på grillen eller på ett bleck i ugnen (övervärme 250 grader) och grilla tills ytan blir knaprig. Pensla gärna upprepade gånger med Tiger sauce under tillagningen.

Tips!
Byt ut revbenen mot kycklingfilé (minska koktiden till 5 minuter) eller laxkotlett (minska koktiden till 1 minut).
 

Omelette Cajun Style
(4port)

8 ägg
1 dl grädde
1 dl finhackad selleristång
1 dl finhackad grön paprika
1 dl finhackad gul lök
2 st skivade tomater
2 st skivad Choritzokorv
1 msk Cajun Sunshine Sauce
100g riven lagrad ost
salt och peppar


Bryn paprika, lök, selleri och Choritzo i en panna.
Vispa ihop ägg och grädde i en bunke.
Krydda äggsmeten med Cajun Sunshine, salt och peppar.
Häll smeten i pannan och stek ett par minuter.
Lägg på tomaterna och strö över osten.
Grädda klar omeletten i ugn 200 grader i 4 minuter.
Servera omeletten direkt ur pannan toppad med massor med färsk ruccola.

 

Tiger Pork
(4 port)

600 g skivad fläskkarré/fjärilskotletter
matolja
Cajun Seasoning
1 flaska Tiger Sauce

Pensla köttet med matolja och krydda på med Cajun Seasoning.
Grilla på hög värme i 1-2 minuter per sida beroende på köttets tjocklek.
Värm Tiger Sauce i en kastrull och lägg i det grillade köttet.
Sjud köttet försiktigt utan att koka i 3-4 minuter.
Lägg upp på en tallrik och ringla över med varm Tiger Sauce.

Tips!
Byt ut fläskköttet mot biff eller kyckling.

 

Tiger Rullader
(4 port)

4 st Lövbiffar
1 dl finhackad gul lök
100 gram riven cheddarost
1 msk färskriven pepparrot
3 msk Tiger Sauce
Salt/svartpeppar efter smak

Blanda samman lök, cheddarost, pepparrot och Tiger Sauce till en kräm.
Fyll lövbiffarna och bind ihop till rulader.
Stek ruladerna på alla sidor i en panna och låt dem bli genomstekta i ugn några minuter.
Glasera ur pannan med lite vatten och 1 msk Bullfighter Sauce för en ljuvlig sky till rulladerna.

 

   
     

Bulliard's Louisiana Nellie & Joe's Mezap Sakura Risberg Flower Brand Koreasortiment Rajah Koningsvogel Lee Kum Kee TryMe Chef Paul Tony Chachere Squid Brand Mae Ploy
Send Us an E-mail