Mangosallad med burrata och basilika

    Av Kristin Åhlander

    En salsa till grillen, en sallad till buffen eller fyllning till mackan.  Ät den som den är eller servera med kallskuret, grillat kött eller heta räkor.

    4 portioner

    Tina mango och lägg på ett fat och blanda med övriga ingredienser till en härlig sallad.

    Ingredienser

     
    • 4 dl Mango i bit, WGS
    • 2 st Burrata
    • 1 Kruka Basilika
    • 2 st Jalapeno, tunt skivad
    • 2 msk mangovinäger
    • 4 msk Olivolja, WGS
    • Läsösalt

    Produkter i Mangosallad med burrata och basilika

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”